(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teollisuusrakentaminen ja rakennustekniset työt liiketoimintaan Kittilään
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

TYÖNJOHTAJA Teollisuusrakentaminen ja rakennustekniset työt -divisioonaan

Johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa osana hankkeen työnjohtoa. Esimerkillisellä ja vastuullisella toiminnallasi varmistat vastuualueesi aikataulun mukaisen, laadukkaan ja tuloksellisen toteutuksen työturvallisuudesta huolehtien. Tehtävääsi kuuluu mm. lähiesimiehenä toimiminen omille työntekijöille työmaalla (2-7 hlö), alihankinnan työvaiheiden johtaminen sekä vastuualueesi talouden valvonta ja raportointi. Työntekopaikka on Kittilä ja järjestämme asumisen.

Työnjohtajana toimit tiiviissä yhteistyössä niin työntekijöiden, alihankkijoiden kuin asiakkaidenkin kanssa, joten tehtävässä menestyminen vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Työmaan aikataulun mukainen, laadukas ja tuloksellinen toteuttaminen vaatii puolestaan kykyä ennakkosuunnitteluun ja ongelmanratkaisuun sekä kustannustehokkaan ja taloudellisen ajattelutavan. 

Lisäksi odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (kuten rakennusmestari tai rakennusinsinööri)
  • Kokemusta työnjohtajana toimimisesta työmailla (väh. 3 vuotta, myös harjoittelut lasketaan)
  • ATK-osaamista
  • Englannin kielen taito katsotaan eduksesi

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen.  

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Virtanen, p. 050 372 8049.

Hae tehtävään 23.6.2019 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.