(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja (teollisuusputkistot), Caverion, Seinäjoki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021
Etsimme vahvat vuorovaikutustaidot omaavaa ja esihenkilötyöstä nauttivaa Työnjohtajaa Caverionille. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä sekä rohkeaa ja reilua asennetta. Työnkuva on monipuolinen, sisältäen paljon yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Lue lisää alta ja hae paikkaa pian!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit 6-8 hengen asentajatiimin esihenkilönä ja päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat tiimisi työn johtaminen, tavarahankinnat sekä työturvallisuudesta vastaaminen. Teet töitä yhteistyössä asiaparinasi toimivan työnjohtajan kanssa ja toimit tiiviissä yhteydenpidossa niin asiakkaiden, kuin Caverionin sisäisten sidosryhmien kanssa. Asiakkaiden toimipisteet sijaitsevat Pohjanmaan alueella.

Tarjoamme


* Osaava tiimin johdettavaksi ja vahvan tuen organisaatiosta
* Mahdollisuuden kehittää omaa johtamisosaamistasi
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Esihenkilönä toimiminen 6-8 henkilön asentajatiimille
* Työturvallisuudesta huolehtiminen
* Asiakasyhteistyö ja kommunikointi ulkoisten ja sisäisten toimijoiden kesken

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on teknisen alan koulutus, mieluiten mekaaniselta alalta, ja aikaisempaa työkokemusta asentajien johtamisesta. Persoonaltasi olet skarppi, ulospäinsuuntautunut ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kommunikoit jämäkästi ja selkeästi ja kanssasi on helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Tartut rohkeasti myös hankalampiin tilanteisiin ja uskallat tehdä myös itsenäisesti päätöksiä.


* Tekninen koulutausta teknikko/insinööri
* Aiempaa työkokemusta työnjohtotehtävistä noin 1-2 vuoden ajalta
* B-ajokortti
* Microsoft Office -ohjelmistot hallussa


Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuusputkistojen parissa toimimisesta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Seinäjoki ja asiakaskohteet Pohjanmaalla
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjonta kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Caverion Oyj visio on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 Caverion Oyj liikevaihto oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 11 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Twitter: @CaverionSuomi