(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teollisuusasennuksiin
ContiTech Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

ContiTech Finland Oy toimittaa korkealuokkaisia kuljetinhihnoja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Toimintamme kattaa maanlaajuiset hihna- ja kuljetinhuoltopalvelut, sekä kulutusosien toimittamisen. ContiTech Finland Oy on osa Continental-konsernia, jolla on maailmanlaajuisesti 240 000 työntekijää.

Etsimme asiakasyrityksellemme ContiTech Finland Oy:lle

Työhön osallistuvaa TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtaja toimii pääasiassa työnjohtotehtävissä hihna-asennuksilla kaivosalueilla, tehtailla ja asiakkaiden tiloissa. Työnjohtajana olet vastuussa asennusryhmäsi työstä, sekä yhteydenpidosta asiakkaan välillä. Työnjohtajan tehtäviin kuuluu myös toiminnan resurssointia, kehittämistä ja laadunvalvontaa.
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halua tehdä töitä ja reipas asenne työtä kohtaan. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuuden kokoonpano tai asennustehtävistä. Asennustyö on luonteeltaan melko fyysistä, joten hyvä peruskunto helpottaa työtehtävien suorittamista. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä.
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn ja mahdollisuuden työllistyä asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työyhteisössä on hyvä ja positiivinen ilmapiiri ja työvälineet ovat nykyaikaiset. Tehtävään saat myös kattavan perehdytyksen.

Mikäli paikka kiinnostaa soita tai laita sähköpostia:

Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Pasi Pellikka
050 444 4466
pasi.pellikka@sihti.fi