(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja (teollisuus)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Iin Konepaja Oy toimittaa hitsaamalla, kylmämuovaamalla, lämpökäsittelemällä ja koneistamalla valmistettuja suuren mittaluokan terästuotteita eri teollisuudenaloille ympäri maailman jo lähes neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Iin Konepaja palvelee asiakkaitaan myös teollisuuden asennus-, kunnossapito- ja huoltotöissä. Iissä sijaitsevat tuotantotilat mahdollistavat todella suuren mittaluokan teräskappaleiden valmistamisen.

Haemme asiakkaallemme Iin Konepajalle kokenutta työnjohtajaa.

Voit olla koulutukseltasi koneinsinööri tai vastaava. IWS tai muu vastaava kansainvälisen hitsausneuvojan koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Valittavalla henkilöllä tulee olla vähimmäisvaatimuksena noin 5 vuoden työkokemus alalta, ja lisäksi kokemusta esimiestehtävistä. Valittavalle henkilölle voidaan luoda henkilökohtainen koulutussuunnitelma tarvittavaa lisäkoulutusta varten. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kieltä sekä vähintään tyydyttävää englannin kielitaitoa, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Työtehtävät ovat konepajan tuotannon työnjohtotehtävät. Toimit työntekijöiden suorana esimiehenä kasvavassa organisaatiossa.  Vastaat tilausten valmistumisesta ja tuotteiden toimituksesta aikataulun ja laatuvaatimusten mukaisesti. Osallistut työn suunnitteluun yhdessä työsuunnittelijan kanssa. Työskentelet myös kentällä toimien oppaana ja ohjaajana työntekijöille. Alan asiantuntijana pääset työskentelemään erilaisten projektien parissa kehittäen toimintoja jatkuvasti tulevaisuuden vaatimukset silmällä pitäen.  

Iin Konepaja pitää huolta työntekijöistään työntekijäetujen muodossa. Ketterän yrityksen työyhteisössä vallitsee avoin ilmapiiri, jossa jokaisella on mahdollisuus ideoida ja toteuttaa. 

Tarjolla vakituinen, kokoaikainen paikka kehittyvässä ja kasvuhakuisessa yrityksessä, jossa teknologian aallonharjalla kulkeminen on myös tulevaisuuden tavoite.  Jätä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera 15.11.2020 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 RTK- Henkilöstöpalvelun Päivi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.