(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teollisuuden sähköurakointiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haemme asiakkaallemme Elcoline Oy:lle sähköpuolen työnjohtajaa komennustöihin teollisuuden sähköurakoinnin pariin.

Lokakuussa 2018 valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon pokannut Elcoline Group sai marraskuun alussa tunnustusta myös arvostetun Kultainen Kuokka -palkinnon muodossa. Kiertopalkinto myönnetään puolivuosittain sellaiselle Kasvuryhmä-yhteisön jäsenelle, joka erottuu ryhmässä positiivisesti ja jolla on kyky luvata törkeästi.

Elcolinen törkeä lupaus on tarjota erinomaisia teknisiä kunnossapitopalveluita teollisuusyrityksille ja saavuttaa 100 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2023 mennessä. Visiona on myös kasvaa yritykseksi, jolla on alan sitoutuneimmat työntekijät ja tyytyväisimmät asiakkaat.

Elcoline Oy kuuluu Elcoline Group -konserniin ja työllistää noin 50 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa.

Työnjohtajan tehtävässä huolehdit kokonaisvaltaisesti mm. työmaan sujuvuudesta ja työnsuunnittelusta. Työnjohtaja toimii tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön kanssa sekä hoitaa työmaapalavereita ja pitää yhteyttä asiakkaisiin ja toimittajiin.

Edellytämme hakijalta sähköpuolen koulutusta ja muutamien vuosien työkokemusta vastaavista työnjohtotehtävistä teollisuuden puolella. Pystyt luontevasti toimimaan erilaisissa työntekijä- ja asiakasrajapinnoissa ja sinulla on hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen hallitseminen katsotaan eduksi.

Työ- ja komennuskohteet sijaitsevat ympäri Suomea etelästä pohjoiseen ja/tai idästä länteen, joten toivomme motivoitunutta ja vastuullista asennetta matkatyöhön. Halutessaan tekijä voi suunnata myös ulkomaiden työmaille. Työnantaja järjestää komennuksille sekä kyydin että majoituksen.

Elcoline Oy tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin mm. metsä-, metalli, ydinvoima- ja rakennusteollisuuden parissa.

Mikäli sinulla on kokemusta teollisuuden vastaavista tehtävistä, sekä aitoa halua olla toteuttamassa Elcoline Oy:n törkeää lupausta ja visiota, hae paikkaa pikaisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Valittava hakija työllisytyy suoraan Elcolinen työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen, 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.