(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöihin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018Työn kuvaus:
   


Haluaisitko uuden suunnan urallesi työnjohtajana teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöissä? 
 


Tämä tilaisuus on vain harvoin tarjolla! 
 
Jyväskylän Kankaan paperitehtaan toiminnan loppuessa moni pitkän kokemuksen omaava työntekijä jäi ilman työtä. Serviplan Oy syntyi vahvasta osaamisesta, jota kokeneet tekijät edustivat. Asiakkaiden tarpeet olivat tiedossa eikä intoa tekemiseen puuttunut. Serviplan on kasvanut jatkuvasti ja työllistääkin sesonkiaikoina yli 50 henkeä. Yritys tunnetaan nopeudesta, joustavuudesta ja rautaisesta ammattitaidosta paperi-, sellu- ja puunjalostusteollisuudessa sekä voimalaitoksissa toimivien asiakkaiden keskuudessa.
 


Haluaisitko sinä osaksi tätä arvostettua, asiantuntevaa ja kasvavaa yritystä? 
 
Haemme nyt

TYÖNJOHTAJAA  Serviplanille. Toimit työnjohtajana 10-20 hengen huolto- ja kunnossapitoporukan tiimill, joka reissaa ympäri Suomen prosessiteollisuuden kunnossapitotehtävissä.
Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi hyvämaineista ja vakavaraista yritystä. Serviplanilla pääset kehittämään sekä omaa, että osastosi toimintaa. Luvassa on haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, mukava työilmapiiri, kilpailukykyiset edut, sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet.
 
Toivomme sinulta vankkaa kokemusta prosessiteollisuuden huolto- ja kunnossapitotöistä. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi insinööri tai teknikko ja erityisesti arvostamme esim koneasentajan taustaa. Sinulla on tekevä ja tarttuva asenne ja halu päästä tekemään koneiden korjaus- ja edustajana. Myös kokemus tai koulutus esimiestehtäviin liittyen nähdään etuna valintaa tehtäessä.
 
Serviplanilla pärjää joustava, paineensietokykyinen ja toimeen kuin toimeen tarttuva tiimipelaaja, joka haluaa onnistua yhdessä tiimin kanssa. Laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa ja asiakaslähtöinen työn kehitys vievät uraa eteenpäin. Vuorovaikutteiset esimiestaidot ovat avainasemassa tehtävässä menestymiseen, ja reissutyöhön sopiva ihmistyyppi sopii yrityksen riveihin erinomaisesti.
 


Miksi Serviplanille kannattaa tulla? 
 
Serviplanilla työntekijät ovat tärkein voimavara, ja työntekijöiden hyvinvointi sekä hyvä työilmapiiri ovat ensiarvoisen tärkeitä. Vaikka työntekoon suhtaudutaan vakavasti, ilmapiiri Serviplanilla on rento. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi monipuolisissa työtehtävissä, rohkeasti kasvavassa yrityksessä, jota asiakkaat kiittävät saumattomasta yhteistyöstä ja laadukkaasta työnjäljestä.
 


Kiinnostuitko? 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Tea Heinola, tea.heinola@adecco.fi. p 0400 451 039 . Hae paikkaa soittamalla, pistäytymällä toimistossamme Kolmikulmassa Kalevankadun ja Ilmarisenkadun risteyksessä, tai tässä hakemuksessa olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 15.7.2018, mutta hae paikkaa nopeasti, sillä paikka täyttään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 


Yhteistyökumppanimme ja työntekijämme suusta: 
 
” Yleisesti ottaen kunnossapidon hommissa on tärkeää pyrkiä valitsemaan paras ja luotettavin toimija. Serviplan Oy on juuri sellainen toimija, jota käytämme erityisesti haastavissa ja vaativissa asennustoiminnassa ja laakeroinnissa. Serviplan Oy tarjoaa luotettavaa ja laadukasta palvelua ja työn jälki on ensiluokkaista. Siisteys ja järjestys on meille tärkeää ja Serviplanin työnjälki kohteissa on viimeisen päälle juuri tätä. Yhteistyö ja asiakaspalvelu on luotettavaa ja toimivaa. Serviplanin porukka on ykkösporukkaa ja henkilöstössä on hyvä ja leppeä meininki. Voin suositella Serviplanin osaamista ja palveluita ehdottomasti myös muille .”
-Timo Takala, Efora Heinola
 
 
” Työnkuvani on monipuolinen. Yhteistyö toimii hyvin yrityksen johdon kanssa ja se on minun mielestäni iso tekijä, joka vaikuttaa viihtyvyyteni töissä. Työpariltani saan tukea ja kaikki työntekijät tulevat toimeen keskenään. Työhön suhtaudutaan vakavasti, mutta ilmapiiri Serviplanilla on rento .”
-Jouni Pärssinen, työnjohtaja, Serviplan Oy

Asiakkaan tehtävänimike:  Asentaja


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Satu Hovisalmi


Toimipaikka:  Jyväskylä