(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja telinetyöhön - Ramirent Finland Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostolla ja yli 500 luotettavan rakennuskonepalvelualan ammattilaisen voimin. Tarjontamme ulottuu yksittäisistä tuotteista projektityömaan koko kalustokapasiteetin hallintaan.

Etsimme nyt Turun telakalla sijaitsevaan telineprojektiimme työnjohtajaa. Kyseessä on Suomen mittakaavassa kokoluokaltaan ainutlaatuinen, jatkuva projekti.

Työnjohtajan tehtävänkuvaan kuuluu oman asennustiimin työstä vastaaminen. Kullakin työnjohtajallamme on alaisuudessaan n. 20 alaista. Vastaatkin oman alueesi ennenkaikkea turvallisesta ja myös kustannustehokkaasta sekä laadukkaasta asennustyöstä.

Sinulta toivomme työkokemusta rakennussektorilta tai soveltuvaa insinöörin tai muuta vastaavaa tutkintoa. Arvostamme halua oppia uutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Englannin ja suomen kielen taito on välttämättömyys, jotta menestyt tehtävässä.

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisen työmahdollisuuden telakkamaailmassa jatkuvassa projektissa, jonka kokoista ei Suomessa löydy vastaavaa. Työnantajana Ramirent on vastuullinen ja panostamme työntekijöidemme osaamiseen ja kehittymiseen.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, haethan pikaisesti yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalon kautta, joko:

  • täyttämällä Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakulomakkeen tai
  • lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. CV:nä hyväksymme myös hyvin täytetyn LinkedIN-profiilin.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 9-16 välisenä aikana henkilöstökonsultti Jenni Räikköseltä, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka olisi napakymppi tähän tehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa.