(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teknisille kansialueille
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Vahvistamme osastoamme tulevaisuuden laivaprojektien toteuttamiseksi. 

Haemme nyt

TYÖNJOHTAJAA TEKNISILLE KANSIALUEILLE

(venekansi, vinssikannet, ohjaamo) vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu

Työtehtävässäsi toimit aluepäällikön alaisuudessa, työntekijöiden esimiehenä ja johdat työtä alueillasi sekä vastaat työn järjestelyistä työnsuunnittelijan tukemana. Jaat työtehtävät, seuraat että toteutus on laatuvaatimusten, työturvallisuusvaatimusten ja aikataulun mukaista sekä raportoit töiden etenemisestä.

Huolehdit alueidesi tarkastuksista, esityksistä tilaajalle ja viranomaisille.

Toivomme hakijalta

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutusta (insinööri tai vastaava) sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.  

Tehtävässäsi toimit tiimisi esimiehenä ja tiiviissä yhteistyössä myös muiden tiimien kanssa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Teemu Rehn
Konevarustelun osastopäällikkö
teemu.rehn@meyerturku.fi
+358 505254134 (tiistai-torstai klo 15–16)