(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teiden kunnossapitoon
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsimme nyt

TYÖNJOHTAJAA TEIDEN KUNNOSSAPITOON

Kemijärven alueurakkaan

”Onnistumiset rakennetaan yhdessä.”  

Oletko rakennusalan rautainen luotsi, joka saa työmaan arjen luistamaan tiukassakin tilanteessa? Tule työnjohtajaksi meille ylläpitämään ja kehittämään parempaa elinympäristöä, elintärkeää infraa. 

Toimit työnjohtajana teiden kunnossapidon Kemijärven alueurakassa. Valvot töiden sopimuksenmukaista toteutusta laatuvaatimusten ja työsuoritusten osalta ja johdat aliurakoitsijoiden toimintaa. Seuraat urakan taloudellisia asioita ja ohjaat sen etenemistä suunnitelmien mukaisesti. Työn turvallisesta toteutuksesta huolehtiminen on tärkeä osa tehtävääsi ja johdat omalla esimerkilläsi työturvallista työskentelyä. 

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, jos osaat ratkaista ongelmia, toimia hyvässä vuorovaikutuksessa työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa sekä ajatella taloudellisesti. Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, ja pystyt tekemään itsenäisiä ratkaisuja nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa, ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja omaksut nopeasti uutta. Tehtävä edellyttää päivystysvalmiutta ja B-ajokorttia. 

Odotamme sinulta vähintään teknillisen koulun, ammattikorkeakoulun tai vastaavan yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka- tai konetekniikan tai liikennealan tutkintoa. Aiempi työkokemus teiden kunnossapidon parista tukee tehtävässä menestymistä, muttei ole välttämätöntä. Tärkeintä on oma kiinnostuksesi kehittyä teiden kunnossapidon ammattilaiseksi. 

Miksi YIT:lle?

Vastuusta ja haasteista innostuva työnjohtaja saa meillä kiinnostavia mahdollisuuksia päivittäisen toimintamme kehittämiseen ja omalla uralla etenemiseen. Haastavien projektiemme toteuttajana pääset syventämään osaamistasi haluamaasi suuntaan. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja tukea heidän hyvinvointiaan. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä työmaahengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä. 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita työpäällikkö Antti Karjalaiselle, puh. 040 672 0577.

HAE TEHTÄVÄÄN 25.10.2020 MENNESSÄ ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon!