(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teiden kunnossapitoon
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsimme nyt

TYÖNJOHTAJAA TEIDEN KUNNOSSAPITOON

 Liedon maanteiden hoitourakkaan

”Onnistumiset rakennetaan yhdessä.” 

Oletko teiden kunnossapidon rautainen ammattilainen, joka saa työmaan arjen luistamaan tiukassakin tilanteessa? Tule työnjohtajaksi meille viemään kunnianhimoisia hankkeitamme maaliin – luovalla, mutta suunnitelmallisella otteella, tiiviin ja kannustavan yhteisön tuella. 

Työnjohtajana johdat teiden ja katujen ympärivuotista hoitoa Liedon maanteiden hoidon urakka-alueella ja ohjaat aliurakoitsijoidemme työskentelyä. Varmistat osaltasi töiden sopimuksenmukaisen toteutuksen työturvallisesti ja laatu- sekä taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Osallistut päivystämiseen ja teet mm. tiestötarkastuksia sekä urakan raportointiin ja hallinnointiin liittyviä tehtäviä.

Vastuusta ja haasteista innostuva työnjohtaja saa meillä kiinnostavia mahdollisuuksia päivittäisen toimintamme kehittämiseen ja omalla uralla etenemiseen. Haastavien projektiemme toteuttajana pääset syventämään osaamistasi haluamaasi suuntaan. 

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, jos osaat ratkaista ongelmia, toimia hyvässä vuorovaikutuksessa työkavereiden ja alihankkijoiden kanssa sekä ajatella taloudellisesti. Teet sujuvasti yhteistyötä myös tilaajien ja tienkäyttäjien kanssa. Pystyt toimimaan nopeastikin muuttuvissa tilanteissa ja hahmotat asioiden välisiä yhteyksiä. Hyödynnät päivittäisessä työssä sujuvasti erilaisia järjestelmiä ja tietoteknisiä apuvälineitä. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa, ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa. 

Tehtävä edellyttää vähintään kolmen vuoden aiempaa kokemusta maanteiden tai katujen ympärivuotisesta hoidosta tai vähintään teknillisen koulun/ammattikorkeakoulun tai vastaavan yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, ympäristö- tai konetekniikan, liikennealan tai tuotantotalouden tutkintoa. Päivystysvalmius ja B-ajokortti urakka-alueella liikkumiseen ovat tehtävässä olennaisia.

Miksi YIT:lle?

Me YIT:llä luotamme asiantuntijoihimme. Porukkamme luotsina pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Jos haluat kuulla lisää tehtävistä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä työpäällikkö Meeri Koskiseen, puh. 050 594 3551.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2020. Luemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.