(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teiden kunnossapitoon
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI 

TYÖNJOHTAJA TEIDEN KUNNOSSAPITOON

KANKAANPÄÄ

Etsimme uutta työkaveria työnjohtajaksi maanteiden hoidonjohtourakkaan Kankaanpäähän.  Työ sisältää maanteiden ympärivuotista hoitoa. Johdat ja valvot aliurakoitsijoidemme toimintaa ja varmistat urakan toteutuksen laatuvaatimuksia noudattaen, työturvallisuudesta tinkimättä. Olet avainasemassa urakan työvaiheiden suunnittelussa ja aikataulutuksessa ja vastaat oman vastuualueesi taloudellisesta toteutuksesta.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Hakemamme henkilö on tarkka ja vastuuntuntoinen. Sinulla on erinomaiset projektinhallintataidot, ja jämäkällä otteellasi käynnistät ja saatat urakat maaliin onnistuneesti. Olet reilu ja tasapuolinen esimies, ja työskentelet luontevasti niin asiakkaidemme kuin kumppaneidemme kanssa. Haluat kehittyä työssäsi ja vastata alan kasvaviin haasteisiin. Sinulla on

  • vähintään kolmen vuoden kokemus maanteiden tai katujen ympärivuotisesta hoidosta tai teknillisen koulun / ammattikorkeakoulun tai vastaavan kotimainen tai ulkomainen yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, ympäristö- tai konetekniikan tai liikennealan tutkinto
  • nykyaikainen IT-osaaminen
  • B-ajokortti
  • päivystysvalmius

Katsomme eduksi myös Kankaanpään alueellisen tuntemuksen.

Osana uutta urakkamallia valittavan työjohtajan tulee suorittaa hyväksytysti tilaajan järjestämä soveltuvuusarviointi. 

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota mielenkiintoisia ja haastavia hankkeita ja tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä uralla ja panostammekin siksi erityisesti henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. 

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapitopäällikkö Aki Nisula, puh. 050 562 2928  ja työpäällikkö Jarkko Kivistö, puh. 050 390 7210.

HAE TEHTÄVÄÄN 20.10.2019 MENNESSÄ ja liity rautaisten osaajien joukkoomme! Tutustumme hakemuksiin ja järjestämme haastatteluita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.