(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teiden kunnossapitoon
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI 

TYÖNJOHTAJA TEIDEN KUNNOSSAPITOON

JYVÄSKYLÄ

Etsimme työnjohtajaa Jyväskylän alueurakkaan. Tehtävänäsi on turvata liikenteen sujuminen ja tienkäyttäjien turvallisuus kelillä kuin kelillä. Olet tärkeä osa valtion maanteiden ja niiden ympärysalueiden hoitamisen toteuttamisketjua.

Valvot projektijohtoisen hoitourakkamme töiden sopimuksenmukaista toteutusta laatuvaatimusten ja työsuoritusten osalta. Olet mukana varmistamassa töiden sujuvuutta niin laadullisesti, aikataulullisesti, turvallisesti, kuin taloudellisestikin.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Hakemamme henkilö on tarkka ja vastuuntuntoinen. Omaat hyvät projektinhallintataidot ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen. Haluat kehittyä työssäsi ja vastata alan kasvaviin haasteisiin. Sinulla on

  • vähintään teknillisen koulun/ammattikorkeakoulun tai vastaavan kotimainen tai ulkomainen yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, ympäristö- tai konetekniikan tai liikennealan tutkinto

TAI

  • maanteiden tai katujen ympärivuotista hoitokokemusta vähintään 3 vuotta

Lisäksi sinulta löytyy:

  • nykyaikainen IT-osaaminen
  • B-ajokortti

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän etuuksineen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Harri Valkeinen, puh. 0505600513.

HAE TEHTÄVÄÄN 31.8.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja teiden kunnossapitäjä.