(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teiden kunnossapitoon
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme Kristiinankaupungin alueurakkaan Rannikko-Pohjanmaalle

Työnjohtajaa teiden kunnossapitoon

Toimit Kristiinankaupungin alueurakan kunnossapidon työnjohtajana. Valvot töiden sopimuksenmukaista toteutusta laatuvaatimusten ja työsuoritusten osalta. Merkittävä osa työkokonaisuudestasi muodostuu alihankkijoiden töiden valvonnasta.

Etsimme

Hakemamme henkilö on huolellinen ja vastuuntuntoinen. Olet aidosti kiinnostunut laadusta ja työturvallisuudesta, ja omaat vahvat projektinhallintataidot. Vuorovaikutus -ja neuvottelutaitosi ovat sujuvat, ja hallitset sujuvasti suomen kielen suullisesti ja kirjallisesti. Sinulla on

  • kokemusta teiden tai katujen ympärivuotisesta kunnossapidosta vähintään 3 vuotta tai tekninen koulutus (insinööri tai rakennusmestari) tai vastaavan kotimainen tai ulkomainen yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, ympäristö- tai konetekniikan tai liikennealan tutkinto
  • asiakaslähtöinen työskentelyote
  • nykyaikainen IT-osaaminen
  • valmius työn edellyttämään päivystykseen ja varallaoloon
  • Oma auto ja B-ajokortti

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen maanrakennuksesta tai kunnossapidosta. Suurin osa urakkamme kumppaneista puhuu äidinkielenään ruotsia, joten arvostamme suuresti myös ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Jarkko Kivistö, puh. 050 390 7210.

Järjestämme haastatteluita koko hakuajan, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis meille hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 30.11.2018.