Työnjohtaja teiden kunnossapitoon Oulun alueurakkaan
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Etsimme

TYÖNJOHTAJAA TEIDEN KUNNOSSAPITOON

Oulu

”Onnistumiset rakennetaan yhdessä.”

Oletko rakennusalan rautainen luotsi, joka saa työmaan arjen luistamaan tiukassakin tilanteessa tai alalla aloitteleva, nouseva tähti joka haluaa kehittyä kunnossapidon ammattilaiseksi? Tule työnjohtajaksi meille ylläpitämään ja kehittämään parempaa elinympäristöä, elintärkeää infraa.

Toimit työnjohtajana teiden kunnossapidon Oulun alueurakassa. Valvot töiden sopimuksenmukaista toteutusta laatuvaatimusten ja työsuoritusten osalta ja johdat aliurakoitsijoiden toimintaa. Seuraat urakan taloudellisia asioita ja ohjaat sen etenemistä suunnitelmien mukaisesti. Työn turvallisesta toteutuksesta huolehtiminen on tärkeä osa tehtävääsi ja johdat omalla esimerkilläsi työturvallista työskentelyä.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, jos osaat ratkaista ongelmia, toimia hyvässä vuorovaikutuksessa työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa sekä ajatella taloudellisesti. Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, ja pystyt tekemään itsenäisiä ratkaisuja nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa, ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja omaksut nopeasti uutta. Tehtävä edellyttää päivystysvalmiutta ja B-ajokorttia.

Odotamme sinulta vähintään teknillisen koulun, ammattikorkeakoulun tai vastaavan kotimaista tai ulkomaista yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, tai konetekniikan tai liikennealan tutkintoa. Aiempi työkokemus teiden kunnossapidon parista tai työnjohtajan tehtävissä työskentelystä tukee roolissa menestymistä, muttei ole välttämätöntä. Tärkeintä on oma kiinnostuksesi kehittyä teiden kunnossapidon ammattilaiseksi.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme henkilöstömme hyvinvointiin päivittäin. Vaikka työmaalla olisi haasteita ja konttorilla kiire, lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä työmaahengellä selviämme tilanteesta kuin tilanteesta. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla 21.7.-24.7. yhteydessä työpäällikkö Kari Toloseen, puh. 0400 284 118 tai 27.7.-7.8. työpäällikkö Ilkka Nissilään, puh. 040 357 0833. 

HAE TEHTÄVÄÄN 9.8. MENNESSÄ ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon! Tutustumme hakemuksiin ja järjestämme haastatteluita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1373971
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna-Mari Kauko
  • Puhelin: 040 357 0833
  • Sijainti: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa