(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teiden kunnossapitoon Kotkan alueurakkaan
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

TYÖNJOHTAJA TEIDEN KUNNOSSAPITOON
KOTKA

Toimit Kotkan alueurakan kunnossapidon työnjohtajana. Valvot töiden sopimuksenmukaista toteutusta laatuvaatimusten ja työsuoritusten osalta. Alihankkijoiden töiden valvonta on merkittävä osa työkokonaisuutta.

ETSIMME

Hakemamme henkilö on tarkka ja vastuuntuntoinen. Omaat hyvät projektinhallintataidot ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen. Haluat kehittyä työssäsi ja vastata alan kasvaviin haasteisiin. Sinulla on

  • vähintään vuoden kokemus teiden ja katujen ympärivuotisesta kunnossapidosta ja tekninen koulutus (insinööri tai rakennusmestari)
  • nykyaikainen IT-osaaminen
  • B-ajokortti
  • päivystysvalmius.

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja rakennusalan mielenkiintoisimpia hankkeita. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Antti Vidgren, puh. 050 390 1624

HAE TEHTÄVÄÄN 23.6.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.