(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teiden kunnossapitoon Kittilän alueurakkaan
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI 

TYÖNJOHTAJA TEIDEN KUNNOSSAPITOON

KITTILÄ

Etsimme uutta työkaveria työnjohtajaksi Kittilään kunnossapidon alueurakkaan. Valvot töiden sopimuksenmukaista toteutusta laatuvaatimusten ja työsuoritusten osalta. Alihankkijoiden töiden valvonta on merkittävä osa työkokonaisuutta.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Hakemamme henkilö on tarkka ja vastuuntuntoinen. Omaat hyvät projektinhallintataidot ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen. Haluat kehittyä työssäsi ja vastata alan kasvaviin haasteisiin. Sinulla on

  • vähintään teknillisen koulun/ammattikorkeakoulun tai vastaavan kotimainen tai ulkomainen yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, tai konetekniikan tai liikennealan tutkinto
  • nykyaikainen IT-osaaminen
  • B-ajokortti
  • päivystysvalmius

Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta kunnossapidon parista, vaan tärkeintä on oma kiinnostus kehittyä teiden kunnossapidon ammattilaiseksi.

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja rakennusalan mielenkiintoisimpia hankkeita. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Risto Kuukasjärvi, puh. 040 861 1723.

HAE TEHTÄVÄÄN 30.6.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.