Työnjohtaja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020


Etsimme nyt rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme 

TYÖNJOHTAJIA

Tampereelle!


Työnjohtajana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle. Tehtävässä johdat sekä ihmisiä että asioita. Vastaat työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa. Myös kustannustenhallinta kuuluu vastuullesi laadukkaan rakentamisen lisäksi.

Etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on rakennusalalle soveltuva koulutustausta (AMK/DI) ja katsomme aiemman työmaakokemuksen eduksesi. Kuitenkin aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on persoonasi ja aito halusi tehdä myös työnjohdollisia tehtäviä ja kehittää osaamistasi.

Arvostamme halua ottaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Työssä menestymistä tukevat hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteinen ja järjestelmällinen työote. Lisäksi toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Asiakkaamme tarjoaa työpaikan vakaassa, mutta ketterässä yrityksessä, jossa töitä riittää myös tulevaisuudessa.  Tässä tehtävässä pääset rakentamaan erittäin kysyttyjä asuntoja! Asiakkaamme tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden edetä nopeasti eri tehtäviin sekä kasvattaa osaamistasi tietyn vastuualueen sisällä. Saat käyttöösi modernit työkalut ja perusasiat ovat kunnossa. Asiakkaamme rakentaa asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja isojakin juttuja tehdään pilke silmäkulmassa.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=590 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Akseli Mattila arkisin klo 8-16, p. 044 740 4506.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392058
  • Tehtäväalue: Johtotehtävät, Teollisuus/tuotanto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Akseli Mattila (akseli.mattila (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4506
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa