(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Tampere
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Työnjohtaja Tampereen tavaravaunukorjaamolle

Haemme työnjohtajaa Tavaraliikenteen kunnossapitopalveluihin Tampereen tavaravaunukorjaamolle.

Tampereen tavaravaunukorjaamo on osa VR Fleetcare:n Tavaraliikenteen kunnossapitopalvelua, jossa työskentelee noin 300 rautatiealan ammattilaista. Tavaraliikenteen kunnossapitopalvelu vastaa tavaravaunujen kunnossapidosta ja valmistuksesta. Lisäksi huollamme ja korjaamme vetureita, ratatyökoneita ja komponentteja. Toimipisteemme sijaitsevat Pieksämäellä, Kouvolassa, Tampereella ja Kokkolassa sekä Porissa.

Tehtävässä vastaat Tampereen tavaravaunukorjaamon ja Porin pisteen toiminnasta kokonaisuutena, tavaravaunujen ja vetureiden kunnossapitotöiden läpiviennistä tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Vastaat oman toimintayksikkösi suunnitelmien määrittämisestä ja toteuttamisesta sekä toiminnan kehittämisestä.

Edellytämme, että sinulla on soveltuva tekninen koulutus, kokemusta tuotannon esimiestyöstä, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja kyky työskennellä toimintaympäristössä, jossa tilanteet vaihtelevat. 

Luemme eduksi kokemuksen rautatiekalustosta tai muusta raskaskalustosta. Myös kokemus hitsaustekniikasta ja Lean menetelmistä auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä. 

Olet aiemmissa tehtävissäsi saanut aikaan hyviä tuloksia ja teet tiimityötä ennakkoluulottomalla asenteella.

Olet taitava ja motivoiva esimies sekä olet osoittanut kykysi henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisessä.
  

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään niin itseäsi kuin tavaraliikenteen kunnossapitopalvelua. Kilpailukykyisen palkan ja kattavan terveydenhuollon lisäksi tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä kotimaan matkailua.

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.6 alkaen kunnossapitopäällikkö Vesa Pylkkänen, puh. 040 863 7816, sähköposti vesa.pylkkanen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.6.2020 mennessä oheisen linkin kautta.
 
 Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.