(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Taivalkoski/ Pohjois-Pohjanmaa - Tampere, Jyväskylä, Helsinki, Lahti
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haluatko työskennellä Taivalkoskella Pohjois-Pohjanmaan kauniissa maisemissa? Telatek Works Oy Taivalkoskella on yksi Suomen suurimmista hitsaavista konepajoista. Tuotantotilaa meillä on 12500 m2 ja henkilöstöä on noin 100. Valmistamme vaativia teräsrakenteita marine-, offshore- ja kaivosteollisuudelle. Kaikki hitsaajamme ovat pätevöitettyjä SFS-EN ISO 9606-1 mukaisesti. Valmiiden tuotteiden painot ovat tyypillisesti 40-120 tonnin välillä. Viimeinen työvaihe on yleensä koneistus ja tämän vuoksi meillä on ajanmukaiset raskaat NC-ohjatut avarruskoneet.

Kilpailukykymme perusta ovat paksujen teräslevyjen muovaus- ja hitsausosaaminen sekä massiivisten kappaleiden koneistus. Toimintaamme leimaa pitkäjänteisyys: konepaja on toiminut Taivalkoskella vuodesta 1985 ja meillä on useita henkilöitä, jotka ovat olleet palveluksessamme alusta saakka. Lisätietoa toiminnasta: www.telatek.fi

Haemme nyt Pohjois-Pohjanmaalle, Taivalkosken konepajalle vakituiseen työsuhteeseen


Työnjohtajaa


Tehtävääsi kuuluu oman levy/hitsausvuorosi henkilöstön lähiesimiehenä ja työnjohtajana toimiminen. Yhdessä vuorossa on noin 10-20 työntekijää. Vastaat vuoron päivittäisestä resursoinnista, käytännön työn organisoinnista, laadun valvonnasta sekä työturvallisuudesta. Osallistut myös omalta osaltasi tuotannon kehittämiseen oma taustasi ja osaamisesi huomioon ottaen. Seuraat myös tuotantoaikatauluja ja tilausten valmistumista. 

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä konepaja/metalliteollisuudesta sekä teknistä koulutustaustaa. Osaaminen raskaista levy-/hitsaustöistä ja hitsaustekninen (IWS, IWT) koulutus ovat ehdottomasti etu tässä tehtävässä, arvostamme myös hyviä näyttöjä esimiestehtävistä. Tehtävässä tulet tarvitsemaan joustavuutta, paineensietokykyä, johtamistaitoja sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Suomen ja englannin kielitaito sekä sujuva tietokoneen käyttötaito ovat edellytyksiä työssä menestymiseen. Työ on vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä vaativien projektien parissa menestyvässä yrityksessä. Panostamme työntekijöidemme koulutukseen, saat hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Tero Ojaniemi, puh. 040 554 8005 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi Eilakaislan kotisivujen kautta osoitteessa www.eilakaisla.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.