(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Suomen Kulutuosa Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Suomen Kulutusosa Oy on vuonna 2010 perustettu kotimainen, korkealaatuinen kulutus- ja varaosien maahantuontiyritys. Yritys on kulutusosien asiantuntija ja seulaverkkojen valmistukseen Lempäälässä keskittynyt vakavarainen kasvuyritys. Siellä missä on koneita, tarvitaan myös kulutus- ja varaosia, ja tähän tarpeeseen Suomen Kulutusosa Oy on vastannut tasaisen vahvasti sekä kumppanuushenkisesti jo 10 vuoden ajan. Lue lisää yrityksestä: www.suomenkulutusosa.fi.


Etsimme Suomen Kulutusosalle nyt vakituiseen työsuhteeseen 

TYÖNJOHTAJAA.


Tervetuloa työnjohtajaksi Lempäälään! Sinua odottavat motivoituneet ja osaavat, seulaverkkoja valmistavat tuotantotyöntekijät sekä ammattitaitoinen varastopuolen henkilökunta. Työssäsi toimit koko tuotannon ja varaston työnjohtajana sekä esimiehenä kommunikoiden sujuvasti johdon, työntekijöiden ja asiakkaiden välillä.

Tehtäviisi kuuluvat laaduntarkkailu, mittaustehtävät, päivittäinen inventointi Lemonsoft-ohjelmalla, tuotannon suunnittelu ja töiden valmistelu. Johdat myös varastoa, osallistut tavaran vastaanotto- ja lähetysprosesseihin sekä kuljetusjärjestelyiden koordinointiin varmistamaen, että kaikki toimii sujuvasti ja ketterästi. 

Sinulla on käytännönläheistä prosessien kehittämissilmää ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Olet ongelmanratkaisutaitoinen, jämäkkä sekä tarkka laadun suhteen. 

Työnjohtajana menestyminen edellyttää:

  • työkokemusta tuotannonjohtamistyöstä tai nk. kymppimiehenä toimimisesta
  • teknisen alan peruskoulutusta
  • kykyä saada tiimi tekemään töitä laadukkaasti 
  • hyviä vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaitoja
  • varastohallinnan ohjelmistojen käyttötaitoa sekä muutoinkin hyviä tietoteknisiä taitoja


Työ on vakituinen, kokoaikainen päivätyö klo 8-16 välillä. Palkkaus on teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen. Työn aloitus on neuvoteltavissa. 

Tunnistatko itsesi käytännönläheiseksi työnjohtajaksi? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta jo tänään!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=362 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.


”Tervetuloa töihin Suomen Kulutusosa Oy:lle, vakaaseen kasvavaan yritykseen! Hyvällä työnjohtajalla on kykyä pitää langat käsissä sekä johtaa tuotantoa ja logistiikkaa niin, että Suomen Kulutusosa Oy voi lunastaa lupauksensa asiakkaille joka ikinen päivä: toimintamme on laadukasta, virtaavaa, toimivaa ja asiakasystävällistä”. Kari Pitkänen, toimitusjohtaja, Suomen Kulutusosa Oy


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.