(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Sulmu Oy:lle Imatralle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018Työn kuvaus:
  SULMU - JO VUODESTA 1925
Sulmu Oy:llä on pitkä ja monipuolinen kokemus teollisuuden korroosio-ongelmien ratkaisuista. Toiminta alkoi jo vuonna 1925 nimellä Oy Sul-Mu Ab. Alkuvuosikymmeninä valmistettiin tulen- ja korroosionkestäviä muurauksia ja laasteja. 1950-luvulla ryhdyttiin valmistamaan korroosionkestäviä tuotteita lujitemuovista. Tuotteina olivat mm. putket, säiliöt, huuvat, pesurit ja piiput. Lyhyessä ajassa yrityksestä kehittyi yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa. Tänä päivänä Sulmu on entistäkin kokeneempi, ketterämpi ja joustavampi.
 
Työn kuvaus:
Haemme asiakkaallemme Sulmu Oy:lle työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen organisoimaan ja johtamaan hallitoimintoja sekä asennustyötä pääsääntöisesti Imatran, mutta myös lähialueiden tehdastoimipisteissä. Työsuhde on mahdollista aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.
 

Toivomme sinulta:
 - tehtävään soveltuvaa teknistä AMK-tason koulutusta (Esim. konetekniikka),
 - soveltuvaa teollisuuden työkokemusta (esim. kunnossapito ja seisakit),
 - työnjohto- /esimieskokemusta,
 - hyviä tietoteknisiä valmiuksia (MS Office) sekä
 - satunnaista matkustusvalmiutta
 
 
Etsimme itsenäistä ja ammattitaitoista henkilöä, joka kykenee päätöksentekoon. Olet jämäkkä, organisointikykyinen ja kokonaisuuksien hallinta sujuu sinulta haasteellisissakin tilanteissa. Yhteistyökykyisen asenteesi ansioita asiakasrajapinnassa työskentely on sinulle luontevaa. Eduksi tehtävään katsotaan englannin tai venäjän kielen taito, erilaisten tehdasympäristöjen tuntemus sekä voimassa oleva työturvakortti.
 

Tehtävässä tulet vastaamaan Imatran toimipisteen työnjohtotehtävistä. Tähän kuuluu asennuspuolen ja kunnossapidon työnjohtotehtävät sekä hallitoiminnot. Pidät yhteyttä ja liikut asiakkaiden luona sekä hoidat myös hallinnollisia tehtäviä. Johdat työntekijöitä ja kokemuksestasi ja taustasi riippuen voit myös osallistua asennustöihin.
 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä näköalapaikalle osaksi pitkät perinteet omaavan yrityksen palvelukseen, jossa on kattavat työkalut ja etuudet. Pääset kehittymään osaavassa ympäristössä, jossa on hyvä työilmapiiri ja mahdollisuudet uralla etenemiseen.
 

Hae tehtävää 29.4 mennessä osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat. Liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Lisätietoja saat arkisin klo. 14-15, HR Consultant Sami Mentula, 040 358 2035.

Asiakkaan tehtävänimike:  Työnjohtaja


Sijainti:  IMATRA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka