(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja / Stena Recycling Oy, Lahti
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall -konserniin. Olemme innovatiivinen yhtiö, joka tarjoaa kierrätyspalveluja asiakkaillemme, jotka toimivat teollisuus-, kauppa- tai kuntasektorilla. Suomessa toimimme 12 paikkakunnalla ja meitä stenalaisia on noin 120.

”Meidän maailmassamme yksikään materiaali ei ole käytetty loppuun. Keräämällä ja jalostamalla yritysten tuotannossa ja muussa toiminnassa syntyvät jätemateriaalit, annamme niiden jatkaa elämänsä uusissa tuotteissa tai uutena energiana. Näin teemme kierrätyksestä kestävää liiketoimintaa, ja maksimoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa maapallon uusiutumattomien materiaalien kierrätyksen. Tämä työ ei lopu koskaan, se alkaa tästä.”

Etsimme Lahden yksikköömme vakituiseen työsuhteeseen työhön osallistuvaa

Työnjohtajaa

Tehtävänäsi on käytännön työhön osallistumisen lisäksi yksikön päivittäinen työnohjaus ja sen toiminnan organisointi sekä toimiminen asiakaspalvelutehtävissä. Olet mukana kehittämässä ja tehostamassa toimintatapoja sekä autat yksikköä saavuttamaan laatu- ja määrätavoitteet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa, vähintään viiden vuoden kokemusta työnjohdollisista tehtävistä teollisuudessa sekä työhön soveltuvaa koulutusta. Kierrätys- ja metallialan tuntemus on etu. Olet luotettava, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen, ja haluat kehittää toimintaa. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja sinulla on hyvä kyky ratkaista ongelmia. Käytät työssäsi suomen lisäksi myös tarvittaessa englantia.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäkestoiseen ja haasteita antavaan työhön. Sinulla on myös mahdollisuus kehittyä ja omalta osaltasi edistää kierrätystoimintaa. Toimimme alalla, jonka kasvunäkymät ovat vahvat. Tartu haasteeseen ja ole mukana!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ilpo Kemppinen, puh. 050 341 1714, 18.5 klo 9-10 ja 24.5 klo 9-10. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsulttiin Sani Kaajakseen, puh. 020 7469 453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta viimeistään 27.5.2018.