(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja / Site Manager putkistosaneerauksiin Aarsleff Oy:lle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Asiakasyrityksemme Aarsleff Oy etsii työnjohtajaa / Site Manageria vastaamaan kiinteistöjen ja kunnallisten viemärilinjojen putkistosaneerauksista. Töitä tehdään paitsi pääkaupunkiseudulla, myös muualla Suomessa.

Työnkuva

Site Manager vastaa kokonaisvaltaisesti saneerausten suunnittelusta ja toteutuksesta. Painopiste on töiden valmistelussa sekä työn valvomisessa. Suunnitteluvaiheen työt pitävät sisällään esimerkiksi tarvittavien työlupien hakemisen, työkohteeseen ja sopimusasiakirjoihin tutustumisen, alihankintasopimusten tekemisen sekä kaivantopaikkojen suunnittelun. Työmaan ollessa käynnissä Site Manager muun muassa valvoo omien asentajien ja aliurakoitsijoiden työtä, hyväksyy työntekijöiden tunnit, huolehtii laskutuksesta sekä osallistuu aktiivisesti työmaakokouksiin. Työn valmistuessa hän vastaa itselleluovutuksen tekemisestä. Työtehtäviin kuuluu myös kalustosta vastaaminen, esimerkiksi huolehtimalla huoltojen ja katsastusten toteutumisesta. Site Manager valvoo, että työt sujuvat suunnitelmien ja aikataulujen mukaan turvallisesti ja laadukkaasti. Hän tekee tiivistä yhteistyötä sekä oman organisaation myynnin ja laskennan kanssa että tilaajan organisaation kanssa ja tiedottaa esimerkiksi mahdollisista poikkeamista ja urakan etenemisestä. Site Manager osallistuu tarvittaessa itse myös suorittavaan työhön.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa rakennusalan ammattikorkeakoulututkintoa
  • aikaisempaa työkokemusta työnjohtajan työstä
  • voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja
  • oman auton käyttömahdollisuutta sekä valmiutta reissutyöhön
  • järjestelmällistä ja suunnitelmallista työotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • paineensietokykyä
  • englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työhösi tukea jo pitkään alalla toimineelta suomalaiselta organisaatiolta, joka työskentelee joustavasti ja ketterästi. Tukea työhösi saat myös taustalla toimivalta kansainväliseltä konsernilta. Lisäksi saat Aarsleffillä mukavat ja huumorintajuiset työkaverit sekä mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Hakuprosessi

Työt alkavat pikaisesti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä siis rohkeasti hakemus jo tänään, aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja tarvittaessa

HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, työnjohtaja, putkistosaneeraus, kokopäivätyö