(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, sisustusremontointi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TYÖNJOHTAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Rovaniemelle.

Työnjohtajana vastaat sisustusremonttikohteiden alusta loppuun viemisestä kuten aikataulutuksista, asiakasyhteydenpidosta sekä työn laadusta. Kohteet ovat pääasiassa kotitalouksia ja sinulla on ympärilläsi ammattitaitoinen tiimi sisustuskirvesmiehiä ja muita ammattilaisia. Työ on monipuolista työmaakäyntien sekä toimistohommien välillä ja sinulla on samaan aikaan useita työkohteita vastuullasi.

Odotamme sinulta korjausrakentamisen työmenetelmien, -materiaalien ja -määräysten tuntemusta. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja hoidat asiat tehokkaasti ja ammattimaisella työotteella. Aikaisempi kokemus työnjohtajan tehtävistä ovat eduksesi, mutta sitäkin enemmän arvostamme alan asiantuntijuutta sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi vastuullisen työn, missä työpanoksellasi on suuri merkitys koko organisaation toiminnassa. Saat ympärillesi työyhteisön, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella, ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti yhteen hiileen puhaltaen. Pääset osaksi kannustavaa ja rentoa tiimiä sekä kehittymään vastuullisessa ja kasvavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme. Lisätietoja paikasta voi tiedustella 3.7 saakka Jennika Puomiselta / jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304 ja siitä eteenpäin Tea Ollilalta / tea.ollila@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä