(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja sisävalmistusvaiheeseen
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Haemme asuntorakentamiskohteeseen pääkaupunkiseudulle

TYÖNJOHTAJAA

Tehtäväsi on sisävalmistusvaiheen työnjohto. Toimit osana isompaa toimihenkilötiimiä vastaavan mestarin alaisuudessa.

Odotamme sinulta kokemusta rakentamisesta ja työnjohtamisesta, mielellään sisärakentamisvaiheesta. Rakennusteknisestä koulutuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on kokemuksesi, näkemyksesi sekä kykysi toimia määrätietoisesti hektisellä työmaalla. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, paineensietoa sekä erinomaista suomen kielen taitoa, muu kielitaito on työmaalla eduksi.

Lisätietoja tehtävästä:
Mari Sala puh. 050 307 3798 tai Riku Palasvirta puh. 050 430 0680

Lähetä hakemus osoitteeseen mari.sala@maximus.fi 29.5. mennessä! Toimi kuitenkin nopeasti, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suora tie rakennusalan yrityksiin yhdellä hakemuksella!
Toteutamme rakennusalalla toimivien asiakkaidemme toimeksiantoja ja tarjoamme heille sopivia kandidaatteja. Kunnioitamme hakijoidemme yksityisyyttä ja työnhakusi on suojattua. Luvallasi esittelemme asiakkaallemme osaamistasi ja toiveitasi, sekä sovimme puolestasi haastatteluajankohdat. Tuo ammattitaitosi ja me huolehdimme lopusta!

Katso Karin kokemushaastattelu Maximuksesta tästä: https://www.youtube.com/watch?v=u8BetPSmJk4&t=4s

Tutustu Maximuksen toimihenkilöiden työnvälitykseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Maximus Oy on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella, palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.