(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Sihy Installations Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt kotimaiselle ja yksityiselle asiakasyrityksellemme Sihy Installations Oy:lle 

Työnjohtajaa Turkuun

Sihy Installations Oy asentaa vaativia teollisuusputkistoja meriteollisuudelle. Yhtiön tarkoituksena on kehittää toimintaa edelleen digitalisaation avulla, omistajilla on vankka osaaminen digitalisoinnissa mm. PipeCloud-tuotteen parissa.

Erikoisosaaminen kattaa laivanrakennuksen esivalmistetut sekä muut putkistot. Kehitämme toimintaamme laajentuaksemme tausta KT-toimittajaksi.  Asiakastyytyväisyyden takaa laadukas lopputulos, ripeä toimitus ja kustannustehokas hinnoittelu. 

Sihy Installations Oy on Sihy Oy:n sisaryritys.

Tutustu yrityksiin lisää osoitteessa www.sihy.fi. 

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme osaavaa työnjohtajaa rakentamaan kanssamme maailmanluokan aluksia!

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta putkien, ilmastointikanavien sekä kaapeliratojen asennuksista.  Olet voinut kerryttää kokemusta niin maapuolella, kuin meriteollisuudessa. Tehtävässä tärkeässä roolissa on myös työturvallisuus, tulet olemaan omalta osaltasi vastuussa siitä, että työt sujuvat turvallisesti. Etsimämme henkilö osaa tulkita kuvia sekä kaavioita, ja on työssään järjestelmällinen sekä omaa hyvän paineensietokyvyn. 

Edellytämme hakijoilta:

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksesi. 
 • MS Officen sujuvaa käyttötaitoa.
 • Organisointitaitoja sekä hyvää paineensietokykyä.
 • Järjestelmällisyyttä ja erinomaisia ongelmaratkaisutaitoja.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme hakijoille:

 • Mukavan työilmapiirin
 • Haasteellisen työn
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Hyvät työvälineet töiden hoitamiseen
   

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuukka Koskenrouta puh: 0400 522 004

To 19.3. klo 14:00 - 15:00

Ti 24.3. klo 14:30-15:30

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan Sihy Installations Oy:n kanssa. 

Hakemukset pyydetään jättämään palkkatoiveineen viimeistään 27.3.2020 mennessä.

Sihy Oy:n erikoisaosaaminen kattaa laivanrakennuksen esivalmistetut putkistot sekä prosessi- ja petrokemian teollisuuden putkistot, laiteasennukset sekä painelaitteet ja niiden kunnossapidon. Sihyn toiminta perustuu hyvin pitkälle vietyyn esivalmistukseen, jonka tehokkuutta on nostettu digitalisoidun tuotannon ohjauksen avulla.

Itämeren alueen parhaat esivalmistetut putkistot syntyvät, kun modernin konekannan suorituskyky yhdistetään markkinoiden tehokkaimpiin valmistusmenetelmiin ja vastuullisesti toimivan henkilöstön osaamiseen.

Nordic Henkilöstöpalvelut hoitaa rekrytoinnin, joten mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi sekä työtaustastasi. Lisätietoja rekrytointiprosessista ja tehtävästä antavat Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen 050 475 2050 tai Kirsi Leino 050 573 7380.