(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Scanialle Lahteen
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

SOE Busproduction Finland Oy on Volkswagen-konserniin kuuluva Scanian tytäryhtiö. Yritys valmistaa linja-autoja Lahden Jokimaan tehtaallaan, jonka tuotantovolyymi on noin 400 autoa vuodessa. Linja-autoja valmistetaan pääosin Euroopan markkinoille, malleja on useita matalalattiaisista kaupunkilinja-autoista aina tilausliikenteen ajoneuvoihin asti. Linja-autojen valmistuksen lisäksi Lahden tehdas vastaa Scanian linja-autojen globaalista tuotekehityksestä. Yrityksen liikevaihto on noin 65 m€ ja henkilökuntaa lähes 300.

Etsimme nyt Lahteen tiimimme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen

TYÖNJOHTAJAA

joka on valmis sitoutumaan vaativaan ja vastuulliseen tehtävään. Toimit työnjohtajana vastaten omasta tuotantolinjan alueestasi. Tiimiisi kuuluu n. 30-40 työntekijää. Työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä muiden työnjohtajien kanssa.

Hakijalta edellytetään useamman vuoden kokemusta vastaavista töistä työnjohtajana. Tehtävä edellyttää joustavuutta ja erittäin hyvää paineensieto- ja organisointikykyä. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tehtävän keskiössä on prosessin johtaminen, LEAN ja 5S osaaminen on eduksi.  

Työnjohtajan toivotaan olevan avoin kehitykselle ja muutokselle. Sinulla on hyvät organisointitaitot, pystyt reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja hakemaan niihin rohkeasti tarvittavat ratkaisut. Työskentely työnjohtotehtävissä on sinulle luontevaa ja hoidat asioita tarpeen tullen jämäkällä otteella. Olet luonteeltasi johtajatyyppiä. Pidät haasteista, tartut toimeen ja saat vietyä projektit loppuun saakka, aikataulun mukaisesti. Tehtävä edellyttää hyvää englanninkielentaitoa sekä sujuvia tietoteknisiä taitoja. Tekninen koulutustausta on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen toimenkuvan kansainvälisessä yrityksessä. Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.11.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa Leena Raittinen, gsm. 044 728 3771.