(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Scania Suomi Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli noin 11,6 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2017 lopussa noin 49 000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 21 Scania-palvelukeskusta, joita tukee kuusi sopimustoimipistettä. Vuonna 2017 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 268 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 566 henkilöä. Lisätietoja yrityksestä www.scania.com

Haemme Scania Suomi Oy:n palvelukseen Kokkolan tiimin vahvistukseksi

TYÖNJOHTAJAA

Korjaamopalveluiden työnjohtajana vastaat korjaamon toiminnasta ja palvelun kehittämisestä. Toimit asiakaspalvelussa ja luot mekaanikoille olosuhteet, joissa heillä on mahdollisuus onnistua. Toimit oman ryhmäsi esimiehenä ja työnjohtotiimin jäsenenä. Työ pitää sisällään myös asiakkaiden tilausten vastaanottamista ja tilauksen jälkeen huolehdit että asiakas saa erinomaista ja nopeaa palvelua.

Asiakaslähtöinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky, niin korjaamo- kuin varaosatoiminnoissa, ovat toimintasi lähtökohtia. Haluat palvella asiakkaitamme reippaalla asenteella. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot sekä tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Kommunikoit sujuvasti suomen ja ruotsin kielellä. Raskaan kaluston tuntemus katsotaan eduksi.

Scania on kansainvälinen organisaatio, joka tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen, viihtyisän työympäristön sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut vakavaraisessa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 4.11.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!