(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Salomaan Konepaja
Salomaan Konepaja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019
Salomaan Konepaja on Halikossa Riikin yritysalueella toimiva yli 30 henkilöä työllistävä teräskomponenttien ja sarjavalmisteisten teräsrakenteiden sopimusvalmistaja. Toimintamme on hyvässä kasvuvauhdissa ja tarjoamme mahdollisuutta päästä mukaan kehittämään yritystä vastaamaan 2020-luvun haasteisiin. Tuotantomme perustuu pitkälle automaatioon ja robotisointiin. Pysyäksemme kehityksen kärjessä investoimme jatkuvasti uusiin koneisiin.

Pitkäaikaisten työntekijöidemme eläköityessä haemme nyt joukkoomme uusia tekijöitä vakituisiin työsuhteisiin.

TYÖNJOHTAJA

Työnjohtaja toimii esimiehenä oman vuoronsa kymmenelle metalliammattilaiselle. Lisäksi tehtäviin kuuluu työmenetelmien kehittäminen ja jatkuva parantaminen (LEAN), sekä alihankintojen koordinointi yhdessä muiden tuotannon esimiesten kanssa.

Aiempi esimieskokemus on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Kokemus NC-koneista, laserleikkauksesta, robottihitsauksesta tai muusta automaatiosta on eduksi. Työssä tarvittava kielitaito on suomi ja englanti. Metalli- tai automaatioalan koulutus antaa hyvät valmiudet tehtävään. Käytämme Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmää, joten sen tai vastaavan ohjelmiston tuntemus on eduksi. Ennen kaikkea haussa on henkilö, joka haluaa kehittää omaa ja alaistensa osaamista sekä tuotannon prosesseja. Tuotantomme työskentelee kahdessa vuorossa.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan ja vaikuttaa työhön sekä työympäristöön.
Lisätietoa meistä löydät kotisivuiltamme www.salomaankonepaja.fi sekä Facebook ja LinkedIn -sivuiltamme.

Haussa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 15.9.2019 asti. Voit liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.