(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Säkylän rehutehtaalle
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Hankkija on Suomen johtava rehuteollisuuden toimija. Valmistamme nauta-, sika-, siipikarja- ja erikoisrehuja. Tehtaamme sijaitsevat Kotkassa, Säkylässä, Turussa ja Seinäjoella. Kotimaan lisäksi viemme rehutuotteita yli 30 maahan.

Haemme nyt Säkylän tehtaalle

TYÖNJOHTAJAA

Vastaat tehtaan säkitys- ja varastotoiminnoista, joka toimii kaksivuorossa. Tehtäviisi kuuluvat päivittäisen työn organisointi sekä säkitys- ja varastohenkilöstön työsuhteisiin liittyvät tehtävät, mm. työvuorosuunnittelu ja raaka-aineiden kotiinkutsut. Tarvittaessa toimit Säkylän tehdaspäällikön sijaisena, jolloin tehtäviisi kuuluvat myös tuotannon suunnittelu ja kunnossapito.

Olet prosessiteollisuuden ammattilainen, jolla on halua kasvaa esimiestehtäviin. Työskentelet itsenäisesti ja organisoit tehtäviä tehokkaasti. Tartut jämäkästi asioihin ja lähestyt haasteita ratkaisukeskeisesti. Olet hyvä vuorovaikuttaja ja esimiehenä toimit innostavasti. Tulet englannin kielellä sujuvasti toimeen suullisesti ja kirjallisesti. Aiempi kokemus ERP-järjestelmistä on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet johtavan maatalouskaupan palveluksessa. Henkilöstömme käytettävissä ovat erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2018 saakka. Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 21.5. klo 12-14 ja tiistaina 22.5. klo 10-12 tehdaspäällikkö Kimmo Hurttila puh. 010 402 7640 tai kimmo.hurttila@hankkija.fi.

Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi 27.5. mennessä www.hankkija.fi/rekry