(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja sähköverkoston kunnossapitoon
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TYÖNJOHTAJAA telakan sähköverkon käytön ja kunnossapidon tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu

Vastuullesi kuuluvat telakan keski- ja pienjänniteverkoston keskusten ja muuntamoiden huoltojen, tarkastusten ja vikakorjausten suunnittelu, resursointi ja toteutus.

Toimit asentajaryhmän esimiehenä ja vastaat työssä tarvittavien resurssien ja materiaalien suunnittelusta ja hankinnasta.

Tehtävänäsi on omalla osa-alueellasi kehittää telakan sähköverkon käyttövarmuutta sekä sähkötöiden turvallisuutta.


Toivomme hakijalta

Haemme sähkötekniikan korkeakoulutuksen saanutta osaajaa, jolla on kokemusta sähköverkon käyttö-, kunnossapito- tai asennustöistä. Tinkimätön suhtautuminen työturvallisuuteen, tarkkuus ja huolellisuus ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.

Työkielenä tehtävässä on suomi, mutta myös englannin kielitaitoa tarvitaan satunnaisesti dokumentaation ja toimittajayhteistyön parissa.

SAP PM -kunnossapitojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jaakko Lehtinen
Kunnossapidon osastopäällikkö
+358 40 568 2107 (soittoajat maanantaisin ja perjantaisin klo 14–15)
jaakko.lehtinen@meyerturku.fi