(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja sähkökunnossapitoon
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TYÖNJOHTAJAA SÄHKÖKUNNOSSAPITOON


Tehtäviisi kuuluu

Haemme työnjohtajaa nosturien sähkökunnossapitoon. Vastaat telakan nosturien ennakkohuolloista sekä vikakorjauksista yhteistyössä mekaanisen kunnossapidon nosturitiimin kanssa. 

Toimit esimiehenä kunnossapidon sähköasentajaryhmälle ja koordinoit heidän päivittäistä työtään. 

Vastaat oman tehtäväalueesi resurssien ja varaosien suunnittelusta ja hankinnasta. Tukenasi ja työkavereinasi tehtävässä toimivat kokeneet sähkö- ja mekaanisen kunnossapidon ammattilaiset. 

Nosturit ovat tärkeä osa telakan laivanrakennusprosessia. Tässä tehtävässä vastaat omalla osaamisellasi ja toiminnallasi merkittävästä osasta laivanrakennusta.


Toivomme hakijalta

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on oma-aloitteisuus ja järjestelmällisyys. 

Muutaman vuoden työkokemus sähköalalta on eduksi, sillä työkohteet ovat monipuolisia ja vaativia. Ongelmanratkaisukyky ja hyvät yhteistyötaidot mahdollistavat menestyksen tehtävässä. 

Kokemus sähkömoottorikäytöistä, nosturiteknologiasta sekä SAP PM –kunnossapitojärjestelmästä katsotaan eduksi. 

Työkielenä tehtävässä on suomi, mutta myös englannin kielitaitoa tarvitaan satunnaisesti dokumentaation ja toimittajayhteistyön parissa.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Taneli Ohtonen
Kunnossapitoinsinööri
taneli.ohtonen@meyerturku.fi
+358 50 462 9453 (soittoajat maanantaisin ja perjantaisin kello 14-15).