(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja sähkökunnossapitoon
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TYÖNJOHTAJAA nosturien sähkökunnossapitoon.

Tehtäviisi kuuluu

Vastaat telakan nosturien ennakkohuolloista sekä vikakorjauksista yhteistyössä mekaanisen kunnossapidon nosturitiimin kanssa.

Toimit esimiehenä kunnossapidon sähköasentajaryhmälle ja koordinoit heidän päivittäistä työtään.

Vastaat oman tehtäväalueesi resurssien ja varaosien suunnittelusta ja hankinnasta.Toivomme hakijalta

Sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus kunnossapidon tehtävistä. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen sekä järjestelmällinen.

Kokemus sähkömoottorikäytöistä, nosturiteknologiasta sekä SAP PM -kunnossapitojärjestelmästä katsotaan eduksi.

Työkielenä tehtävässä on suomi, mutta myös englannin kielitaitoa tarvitaan satunnaisesti dokumentaation ja toimittajayhteistyön parissa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jaakko Lehtinen
Kunnossapidon osastopäällikkö
+358 40 568 2107 (soittoajat hakuaikana maanantaisin ja perjantaisin klo 14–15)
jaakko.lehtinen@meyerturku.fi