(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja sähköjärjestelmien kunnossapitoon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.
NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Etsimme asiakkaallemme NRC Group Finlandille TYÖNJOHTAJAA sähköjärjestelmien kunnossapitoon Etelä-Suomeen.

Vastuualueesi muodostuu järjestelmien kunnossapidosta, kustannussuunnittelu- ja henkilöstöjohtamisesta. Työtehtävät tulevat olemaan ratajohtolaitteiden, keskijänniteverkkojen ja sähköasemien (10kV-400kV) parissa.

Edellytämme sähköalan koulutusta, sähköinsinööri tai teknikko, suuntautuminen sähkövoimatekniikkaan katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta kokemusta esimiestyöskentelystä ja olet oma-aloitteinen tiimityöskentelijä, joka osaa hallinnoida isojakin kokonaisuuksia määrätietoisella otteella.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, voit olla vasta valmistunut, riittää että sinulta löytyy motivaatiota kehittyä alalla ja olet valmis oppimaan uutta.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot Tero Heiskanen p. 050 444 4493 tai tero.heiskanen@sihti.fi