(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, sähköautomaatio
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Oletko pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja organisointitaitoinen sekä ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö? Etsimme nyt työnjohtajaa asiakaskohteisiimme Lappeenrannan alueella vakituiseen työsuhteeseen. Olet sitten urasi alussa oleva tulevaisuuden kyky tai alan konkari, hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Työnjohtajana vastaat päivittäisistä työnjohtotehtävistä:

  • töiden käytännön toteutus, ohjaaminen ja valvonta
  • turvallisuuden valvonta
  • resurssien ohjaaminen työsuunnitelmien mukaisesti

Toimit luontevasti sekä tuotannossa että tietokoneen ääressä ja olet kiinnostunut kehittämään kunnossapitoa yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy teknisen alan koulutus (sähkö-/automaatioteknikko/-insinööri), hieman jo kokemusta alalta sekä halua tehdä toimivaa esimiestyötä. Ennen kaikkea sinulta löytyy kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Juha Romppainen p. 050 406 980 Eezy henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikonsultti Mari Mielonen puh. 040 530 5599 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 5.1.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.