(Poistunut julkaisusta)

TYÖNJOHTAJA SÄHKÖAUTOJEN AKKUJEN KIERRÄTYKSEEN
Fincumet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Haluatko mukaan ratkaisemaan sähköautoilun kestävyyttä ja auttamaan liikenteen ympäristövaikutusten vähentämisessä?

Sähköautojen yleistyessä maanteillämme tulee myös niiden käyttämien akkujen vastuullisen kierrättämisen rooli kasvamaan voimakkaasti lähitulevaisuudessa.

Haemmekin nyt asiakkaallemme Fincumetille Ikaalisiin työnjohtajaa vakinaiseen työsuhteeseen, joka solmitaan suoraan Fincumet Oy:n kirjoille.

Työnkuvasi

Tehtäväsi sisältää litiumioniakkujen sekä muun sähkö- ja elektroniikkaromun päivittäisen kierrätysprosessin hallintaa ja kehittämistä. Työnkuva on mielenkiintoinen ja monipuolinen, sillä se sisältää sekä uusien prosessien suunnittelua ja ylösajoa, että päivittäisiä työnjohdollisia tehtäviä. Kun kierrätysprosessit on saatu vauhtiin työnkuvaan astuvat yhä vahvemmin prosessin eteenpäin kehittäminen ja resurssien suunnittelu ja jako.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kierrätysalan johtavassa yrityksessä, mahdollisuuden päästä kehittymään ja kehittämään toimintoja kasvavalla toimialalla. Pääset työssäsi entistä ympäristövastuullisempien toimintamallien aitiopaikalle ja osaltasi varmistamaan, että mm. sähköautojen akkujen sekä sähkö- ja elektroniikkajätteen materiaalit päätyvät tehokkaan ja turvallisen kierrätysjärjestelmän kautta uusiokäyttöön.

Odotamme sinulta

  • Intoa ja mielenkiintoa prosessin suunnitteluun ja kehittämiseen

  • Valmiutta ajoittain osallistua myös päivittäiseen operointiin linjoilla

  • Teknistä taustaa sähköalalta tai elektroniikan parista

  • Organisointikykyä

  • Aiempaa kokemusta esimiestyöstä tai tiimin vedosta

  • Tietotekniikan perusteita

  • Englannin kielen perustaitoja

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.