(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja sähköalan yritykseen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Asiakkaamme on pääkaupunkiseudulla toimiva kotimainen sähköalan yritys, joka on keskittynyt sähkösaneerauksiin ja aurinkovoimaloihin. Haemme nyt asiakkaallemme KOKENUTTA SÄHKÖASENTAJAA TYÖNJOHTAJAKSI. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen ja työsuhde on vakituinen. 

Työnkuvasi yrityksessä pitää sisällään sekä työnjohto- että asennustehtäviä Uudenmaan alueella. Hallitset omia urakoitasi, aikataulutusta, resursoit henkilöstöä ja teet kustannusten hallintaa. Kommunikoit jatkuvasti asiakkaiden, asentajien, myyntiedustajien ja yhteistyökumppanien kanssa. Tehtävääsi kuuluu koko asiakaskokemuksen hallinta ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Teet urakointityön laadunvalvontaa ja vierailet urakointikohteissa. On myös mahdollista, että tulevaisuudessa vastuualueesi laajenee Uudenmaan ulkopuolelle, jolloin pystyt laajentamaan toimintaa myös muille alueille. 

Etsimme siis luontaista johtajaa, joka innostaa omaa asennustiimiään ja hitsaa toiminnallaan koko tiimiä yhteen. Sinulla on kykyä kantaa vastuuta ja omaksua uusia asioita nopeallakin aikataululla. Lisäksi sinulla on loistavat tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Toivomme, että olet mahdollisuuksien mukaan valmis osallistumaan myös itse urakointityöhön. Omien urakoiden läpivienti ja niiden tehostaminen on alkuun keskiössä, mutta tulevaisuudessa sinulta onnistuu myös alihankkijakumppaneiden urakoiden aikataulutus.

Odotamme sinulta työkokemusta omakotitalojen sähkösaneerauksesta. Lisäksi ymmärrät läpiviennin tärkeyden ja osaat ohjata tekemistä ja nopeuttaa sitä - laadusta kuitenkaan tinkimättä. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös omaa autoa.

Luemme S2-urakointiluvat eduksesi. Samoin sähköalan määräyksien tunteminen on työssä etuus. 

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja kovia tavoitteita hyvässä tiimissä, jossa pidetään hauskaa niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin. Yrityskulttuuria rakennetaan jatkuvasti työntekijöidensä näköiseksi ja omaan työympäristöönsä pääsee jokainen vaikuttamaan. Myös työn puitteita on mahdollisuutta kehittää yhdessä johdon kanssa. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus sivuillamme www.amiko.fi ja otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin. Mahdolliset tiedustelut voit osoittaa Amikon henkilöstökonsultille Viivi Airulle, viivi.airu@amiko.fi, p. 050 416 9210.