(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

Oletko pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja organisointitaitoinen sekä ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö? Etsimme nyt työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Olet sitten urasi alussa oleva tulevaisuuden kyky tai alan konkari, hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Työnjohtajana vastaat päivittäisistä työnjohtotehtävistä:

  • töiden käytännön toteutus, ohjaaminen ja valvonta
  • turvallisuuden valvonta
  • resurssien ohjaaminen työsuunnitelmien mukaisesti

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Toimit luontevasti sekä tuotannossa että tietokoneen ääressä ja olet kiinnostunut kehittämään kunnossapitoa yhdessä asiakkaan kanssa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy teknisen alan koulutus (sähkö-/automaatioteknikko/-insinööri), hieman jo kokemusta alalta sekä halua tehdä toimivaa esimiestyötä. Ennen kaikkea sinulta löytyy kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Kari Nevanperä, p. 0400 719 155.

Hae tehtävää 20.8.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.