(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, sähkö- ja automaatiokunnossapito
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme UPM Kaukaan sellutehtaalle Kaukaan integraatin voimantuotantoon Lappeenrantaan sähkö- ja automaatiokunnossapidon työnjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

UPM on yksi maailman johtavista havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat maailmanlaajuisesti useilla tuotealueilla, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,600 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi​

 

Mitä teet

Työnjohtajana vastaat oman vastuualueesi sähkönjakelulaitteistojen sekä automaatiojärjestelmien toiminnasta, kunnossapidon toteutuksesta, töiden suunnittelusta ja valvonnasta, automaatiolaitteistojen ennakkohuollon suunnittelusta ja toteutuksesta sekä osallistut varaosien ja tarvikkeiden hankintaan. Huolehdit osastosi henkilöstöresurssien suunnittelusta ja kehittämisestä sekä oman vastuualueesi työturvallisuudesta. Työtehtäviin kuuluvat myös eri osastojen sähkö- ja automaatiotyönjohdon tuuraukset sekä lomitukset sellutehtaalla.

Kuka olet

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, SAP-osaamista sekä käytännön kokemusta sähköalan ja automaatiojärjestelmien kunnossapidosta:

  • Honeywell TP Alcont, PMD
  • Metso DNA
  • Siemens S7
  • Alle 1000V sähkönjakelu

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen. Englannin kielen taito sekä tuotannon prosessiosaaminen ja S1- tai S2-pätevyydet katsotaan eduksesi.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

             

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköautomaatioinsinööri Ilkka Pahkala, puh. 0403572666.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 15.1.2020.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.