(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, sähkö-automaatiokunnossapito
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020
Haemme nyt joukkoomme Raumalle Metsä Fibren sellutehtaalle

Sähkö-automaatiokunnossapidon työnjohtajaa / kunnossapitovastaavaa

Kunnossapitovastaavana toimit sellutehtaan päivittäisen kunnossapidon työnjohtajana sekä esimiehenä alueen asentajaryhmälle massatehtaan ja kuivaamon alueella. Aktiivisella ja vuorovaikutteisella toiminnallasi johdat ja kehität osaston sähköautomaatiokunnossapitoa sekä tuet toiminnallasi asiakkaan käyttäjäkunnossapidon kehitystä. Vastaat osaltasi työnsuunnittelusta yhdessä osaston muiden toimihenkilöiden kanssa. Ymmärrät ennakoivan kunnossapidon merkityksen sellutehtaan tuotantotehokkuuden kannalta, ja varmistat ennakkohuollon täsmällisen toteutumisen sekä olet kiinnostunut kunnonvalvonnan kehittämisestä. Huolehdit osaltasi laitteiden elinkaaren hallinnasta.

Olet koulutukseltasi insinööri tai teknikko ja sinulla on useamman vuoden kokemus prosessiteollisuuden kunnossapidosta. Tunnet tyypillisimmät selluprosessissa käytettävät laitteet ja sinulla on kokemusta tehdasautomaatiojärjestelmän ylläpidosta. Tehtävässä eduksi luemme Valmet DNA -järjestelmäosaamisen, sellu- tai paperiteollisuuden prosessituntemuksen sekä kokemuksen SAP-kunnossapitojärjestelmän käytöstä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa, joten olet toimintatavoiltasi yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Suhtaudut myönteisesti työturvallisuuden kehittämiseen. Pystyt tarvittaessa kommunikoimaan englannin kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, kiinnostavat työtehtävät osaavassa kunnossapito-organisaatiossa sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosyksikön päällikkö Sami Kankaanoja p. 040 412 5538, sami.kankaanoja@caverion.com. 

Jätä hakemuksesi tehtävään 15.11.2020 mennessä.