(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja saaristoon
Brändö Lax Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018
Brändö Lax Ab
Toimenkuva
Oletko loisto työmoraalin omaava positiivinen tyyppi, joka innostaa muita esimerkillään, eikä pelkää tarttua haasteisiin?
Haemme työnjohtajaa kalankasvatuslaitoksellemme Brändöseen. Mahdollisuuksiesi mukaan aloitat työt mahdollisimman pian perehdytyksellä. Työ koostuu perkaamon esimiehenä toimimisesta sesongin aikana sekä vastaat vesiviljelysertifiointiohjelmastamme. Työpäivät ovat maanantaista perjantaihin. Perkuukaudella syyskuusta helmikuuhun on vuorotyötä kahdessa vuorossa ( aamu-ilta), mutta sesongin ulkopuolella työ on pääsääntöisesti yhdessä vuorossa.
Perkaamon esimiehen työtehtäviin kuuluu mm. käytännön perkuutyön organisointi, valvonta ja suunnittelu yhdessä muiden työnjohtajien kanssa tilausten mukaisesti. Laadit perkuuraportit sekä tarkastat kuormat ja tilausten logistiikkaketjut toimitusvaiheessa. Perkuussa sinulla on noin 12 alaista.
Odotamme sinulta
Toivomme, että osaat ratkoa hieman teknisiä ongelmia eli tarvittaessa et ole peukalo keskellä kämmentä, jos jokin hajoaa. Osaat käyttää yleisimpiä tietokoneohjelmia ja opit uudet ohjelmat vaivatta. Tällä hetkellä yrityksemme laajentaa toimintaa sekä kehittää tuotantotiloja, joten nopea uusien toimintatapojen omaksuminen on eduksi.
Virallinen työkieli on ruotsi eli mikäli ruotsinkieli ei vielä ei ole vahvuutesi, pääset vahvistamaan kielitaitoasi työn aikana mukavasti, sillä täydellisyyksiä emme vaadi. Ruotsin lisäksi tarvitset myös englannin- ja suomenkielen taitoa.
Koulutus ja työkokemus
Työhön sopiva koulutus voi esimerkiksi olla kalatalouden puolelta ja/tai elintarvike- keittiö- tai tekniikanalalta.
Muut tiedot
Työnantaja avustaa tarvittaessa asunnon etsimisessä Brändöstä. Etäisyydet voivat olla useita kilometrejä, on saarella liikuttaessa hyvä olla alla jokin kulkupeli, joten ajokortti ja oma auto on lähes välttämätön vaikkei niitä työssä tarvitse. Turusta tänne matkaa ajallisesti Kustavin kautta noin 2,5 h autolla. Julkisilla kulkuneuvoilla ei pääse perille. Jos kiinnostuit tästä ainutlaatuisesta paikasta, niin laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa vmp.fi. Muistathan liittää mukaan CV:n.
Palkkaus: sopimuksen mukaan, yritys noudattaa maaseutuelinkeinojen TES:ä.
Kesto
toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Minna Laine, Minna.Laine@vmp.fi, 040 307 5013
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2018 mennessä.