(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja reissuhommiin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

HAUSSA TYÖNJOHTAJA

Värväämme asiakkaallemme työnjohtajan uudisrakentamisen kohteisiin. Olemme tehneet yrityksen kanssa yhteistyötä jo pidempään, joten tiedämme miten siellä viihdytään. Asiakkaamme rakentaa pääasiassa uudiskerrostaloja. 

Sinulla tulisi olla jo muutaman vuoden kokemus työmaalta ja jonkin verran aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä sekä soveltuva alan korkeakoulututkinto.

Ensimmäinen työkohde sijaitsee Rovaniemellä, joten sinulla tulisi olla matkustusvalmiutta. Töitä on alkuun tarjolla muutamaksi kuukaudeksi, mutta hoitamalla työt erinomaisesti varmistat, että olet ensimmäinen, jolle soitetaan, jos jatkoa tulee. 

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Useita
TYÖN KESTO: Alkuun töitä on luvattu vähintään kolmeksi kuukaudeksi, mutta töiden jatkuminen on mahdollista. Aloitus sopimuksen mukaan.

MITÄ TOIVOMME?
- Toivomme sinulta vähintään 2 vuoden kokemusta rakennustyömailta, mielellään asuintuotannosta.
- Soveltuva alan tutkinto, esim. rakennusinsinööri (AMK/DI).
- Sinulla on kokemusta alalla käytettävistä it-ohjelmista.
- Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja osaat motivoida tiimiäsi. 
- Sinulla on auto käytössäsi.

Työnjohtajan rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot tapahtuvat Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Lue lisää Värväämöstä tästä linkistä.

Onko Värväämö Agentti jo tuttu? Värväämö Agentti on palvelu, joka etsii kiinnostavimmat työpaikat rakennusalan toimihenkilöille. Ota yhteyttä, kerro uratoiveistasi ja jätä työmahdollisuuksien etsintä meille. Lue lisää tästä linkistä.