(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Raumalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Haemme nyt TYÖNJOHTAJAA avainasiakkuuteemme Raumalle.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


Työnjohtajana johdat oman vastuualueesi asiakaskohteiden kiinteistötekniikan palvelutuotantoa. Vastaat kiinteistötekniikan laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta, kasvattaen liiketoimintaamme kannattavasti. Toimit esimiehenä alueen työntekijöille, ohjaat ja johdat heidän työtään, luoden innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Tiimilläsi on käytössä laadukkaat ja nykyaikaiset välineet työntekoon ja päivittäiseen yhteydenpitoon. Vastaat alueellasi monipuolisesti toimitila- ja liikekiinteistöjen hoidosta.


Etsimämme henkilö on myyntihenkinen ja vahvalla palveluasenteella varustettu. Sinulla on hyvät valmiudet toimia esimiehenä, ja olet valmis ottamaan haasteita vastaan. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita tuloksellisesti ja joustavasti. Tehtävä edellyttää monipuolista alan työkokemusta, sekä teknistä koulutusta, kuten insinööri tai teknikko. Tehtävässä menestyminen vaatii myös hyviä IT-taitoja, sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.


Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työn. ISS globaalina toimijana tarjoaa mahdollisuuden osallistua myös kansainvälisiin projekteihin, ja luo mahdollisuuksia erilaisille urapoluille. Edistyksellisenä alan toimijana panostamme aktiivisesti esimiestyön tukemiseen robotiikan ja automatiikan keinoin, minkä tarkoituksena on vähentää kiirettä, jotta esimies voi keskittyä olennaiseen - tiimin tukemiseen ja työn johtamiseen.


Mikäli innostuit, jätä hakemuksesi CV:n kera 7.2.2021 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kirsi-Marja Paasiranta, puh. 050 476 3711.