(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Raskoneelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme asiakkaallemme Raskoneelle huoltoesimiestä Espooseen vakituiseen työsuhteeseen. Autoalan moniosaaja Raskone Oy keskittyy siihen, että kuorma- ja pakettiautot sekä perävaunut kiertävät tehokkaasti teillä. Raskone Oy on valtakunnallinen monimerkkikorjaamoketju, joka hoitaa ajoneuvokaluston kunnossapidon niin alustan, päällirakenteiden kuin varusteidenkin osalta. Monipuolisen toiminnan ja palvelun avulla asiakkaiden kalusto pysyy kattavasti hyvässä kunnossa. Hyötyajoneuvojen lisäksi myös henkilöautojen korjaamotoiminnot ovat osa liiketoimintaa.

Työnkuvaus

Työssäsi huoltoesimiehenä tulet toimimaan osana korjaamon ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiä. Vastuullasi on pääosin raskaan kaluston mekaanikkojen työnjohto. Raskone Espoo työllistää tällä hetkellä 28 hyötyajoneuvoalan ammattilaista. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varressa Kehä 3:sen laidalla, vain noin 5 minuutin ajomatkan päässä Tampereen moottoritiestä. Työtehtäviisi kuuluu päivittäinen työnohjaus sisältäen huolto- ja korjaustöiden varaamisen. Lisäksi hoidat perinteiset esimiestehtävät laskutuksen ja asiakaspalvelun ohella.

Työn edellytykset

  • kokemus raskaan kaluston korjaamotoiminnasta
  • esimies/työnjohtajakokemusta
  • joustavaa ja motivoitunutta asennetta työhön
  • myynnillistä, asiakaslähtöistä ja määrätietoista työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä päätöksentekokykyä

Tarjoamme

Raskoneella pääset osaksi yli 500 henkilön mutkatonta ja nopeasti toimeen tarttuvaa, aina asiantuntemuksella hommansa hoitavaa porukkaa. Saat pitkäaikaisen työn, jossa sinulle taataan mahdollisuus jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Raskone takaa myös alan parhaat järjestelmät  ja osaavan organisaation. Tukenasi on myös mukava ja reilu työporukka. Raskone Oy tarjoaa myös hyvät työsuhde-edut.

Hakuprosessi

Kuulostaako työ huoltoesimiehenä Raskoneella juuri sinun paikaltasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 
heini.feodorow@workpower.fi
0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Timo Launonen, HR-koordinaattori
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)