Työnjohtaja, raskas kuljetuskalusto
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Etsimme raskaan kuljetuskaluston parissa toimivalle asiakkaallemme työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Työnjohtaja työskentelee arkena kolmessa vuorossa, vuorojen ajoittuessa kuitenkin aikavälille 6-22.

Työnjohtajan tehtävässä huolehdit raskasta kuljetuskalustoa huoltavan toimipisteen asentajaresursoinnista ja töiden jakamisesta asentajille. Saatuasi uuden huoltotyön töiden vastaanotosta vastaat työstä käytännössä laskutusvalmiiksi saakka. Vastaat omalla tekemiselläsi ja asentajia ohjaten kuljetuskaluston huoltojen ja viankorjauksen laadukkaasta, tehokkaasta sekä turvallisesta toteutuksesta.

Toivomme hakijalta kokemusta raskaan kuljetuskaluston asennus- ja kunnossapitotöistä. Katsomme aiemman työnjohtokokemuksen eduksi, mutta tärkeämpää on taustalla vaikuttava käytännön asennusosaaminen sekä halu oppia ja kasvaa työnjohtajan saappaisiin!

Tehtävään soveltuva tekijä kykenee opastamaan alaisiaan käytännön tekemisessä ja uskaltaa ottaa kantaa asentajien arkityöhön. Asentajien työkielenä on suomi, joten sujuva suomen kielen taito on tehtävään valinnan edellytys. Henkilönä olet uusia haasteita pelkäämätön ja ratkaisuhakuinen. Arvostat tehokasta mutta samalla turvallista työskentelyä, ja uskallat ottaa kantaa asioihin sekä kehittää arjen tekemistä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työnjohtajan pestin mielenkiintoisessa, vastuullisessa sekä monipuolisessa työympäristössä. Pääset työskentelemään hyvällä tekemisen meiningillä varustetussa työyhteisössä, jossa kannustetaan ammatilliseen kasvuun. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan joulu-tammikuun vaihteessa ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Baronalla Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319461
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (perttu.piispa (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 471 3321
  • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää