(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja raskaankaluston varusteluun
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme työnjohtajaa Vantaalle!

Tehtävässä tulet vastaamaan liikkuvan kaluston päällirakenteiden huolto-, korjaus-, asennus- ja varustelutöistä, asiakaspalvelusta sekä materiaalihankinnoista. Toimit myös korjaamon asentajien lähimpänä esimiehenä, mikä sisältää esimerkiksi työn ohjeistuksesta ja aikatauluista huolehtimisen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

-Soveltuvaa teknistä koulutusta

-Kokemusta raskaankaluston päällirakenteista, kappaletavaranostimista, lämmönsäätölaitteista

-Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

-Vahvaa kiinnostusta tekniikkaan

-Ongelmanratkaisukykyä ja hyviä ihmissuhdetaitoja

Eduksi katsomme hydrauliikka- sähkö- sekä kylmätekniikan osaamisen. Etua on myös hyvästä englannin kielen taidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mukavat työkaverit ja huipputiimin tuen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten.

Tiedustelut:

Toimialapäällikkö Reeta Asikainen, reeta.asikainen@workpower.fi