(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja raskaankaluston korjaamolle - Hollola
Originator Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Originator Oy on raskaankaluston varaosien ja korjaamotoiminnan ammattilainen. 1976 perustettu perheyritys on kasvanut viime vuosina ja laajentanut erityisesti korjaamotoimintaa. Tavoitteemme on olla johtava raskaankaluston jälkimarkkinakorjaamo toiminta-alueellamme. Hyvinkäällä toimii tytäryhtiömme Hyvinkään HRP Oy, joka palvelee varaosa- ja korjaamotarpeissa alueellaan. Kuulumme valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun.
Haemme Originator Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa heidän raskaankaluston korjaamolleen Hollolan Kukonkoivuun.

Työtehtäviisi kuuluvat asentajatiimin vetäminen, työnsuunnittelu, varaosien hankinta ja asiakaspalvelu. Tarpeen tullen pystyt tarttumaan myös työkaluihin ja osallistumaan korjaamon asennustehtäviin. 

Toivomme sinulta kokemusta alan työnjohtajan tehtävistä ja eduksi luemme kokemuksen Autofutur järjestelmän käytöstä.

Originator Oy:n toimipisteet sijaitsevat Lahdessa ja Hollolassa. He tulevat muuttamaan yhteen toimipisteeseen Lahden Kujalaan vuoden 2020 aikana, jolloin työpisteesi siirtyy sinne. Samoihin tiloihin siirtyy koko Originator Oy:n toiminta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 435 6653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.3.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Haethan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.