(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja (rakentaminen)
Fixcel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 

TYÖNJOHTAJAA

Lempäälän moduulitehtaan rakennuspuolen työtehtäviin.

Päivittäisen työtehtävät koostuvat varustelun ja aliurakoitsijoiden laadunvarmistamisesta, aikataulunhallinnasta sekä rakennuspuolen materiaalihallinnasta. Lisäksi vastaat varustelun päivittäisistä hankinnoista ja hankinnansuunnittelusta. Osallistut myös moduulien kasauksen ja levytöiden työnjohtoon sekä osallistut koko tehtaan tuotantoon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää muutaman vuoden kokemusta rakennusalalta sekä kokemusta työnjohtotehtävistä. Koulutustaustaltasi voit olla rakennusmestari, rakennusinsinööri tai vastaavan koulutuksen omaava. Työnjohtaja kasvaa rooliinsa tehtaalla ja käytössä on vahva taustatiimin tuki koko ajan. Asenteeltasi olet innokas, halukas oppimaan uutt ja haasteita pelkäämätön. Sinulla on hyvät soslaaliset taidot ja olet yhteistyökykyinen työskennellessäsi sidosryhmien kanssa. Arvostamme tietoteknistä osaamistasi ja Excel-ohjelmiston hyvää osaamista. Eduksi katsomme CAD-osaamisen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset kehittymään ammatillisesti. Juuri opinnoista valmistuvalle tai valmistuneelle osaajalle tarjoamme mahdollisuuden kasvaa osaavassa joukossamme. Pääset työskentelemään osaavien ammattilaisten kanssa, jotka tukevat työtäsi. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. 

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivuillamme ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Marko Lukkari, p. 010 311 3883.