(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja rakennustuoteteollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Lipa-Betoni Oy on vuonna 1976 perustettu betonielementtitehdas. Tuotevalikoimaan kuuluvat jännittämättömät elementit asuin-, liike- ja teollisuusrakentamisen tarpeisiin. Kiertomuotillinen tuotantolinja sallii nopeatkin muutokset tuotannossa, jolloin pystytään reagoimaan asiakkaan muuttuviin tarpeisiin sekä varmistamaan oikea-aikaiset elementtitoimitukset.
Yhteistyössä asiakkaan kanssa Lipa-Betoni pyrkii löytämään rakentamista helpottavia ja laatua parantavia toimenpiteitä sekä kehittämään runkorakentamista entistä joustavammaksi ja nopeammaksi.

Haemme nyt Lipa-Betonille Naarajärvelle TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu mm. työntekijöiden ohjaaminen, päivätuotannon varmistaminen, tilausten tekeminen, tuntien tarkistaminen sekä työsuojelun valvontavastuu.
Johdettavia työntekijöitä on noin 30 henkeä ja työnjohtaja toimii pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta valitun henkilön tulee kuitenkin olla valmis tarvittaessa työskentelemään myös 2-vuorotyössä.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta ja samoin kokemusta esimiestyöstä. Myös osaaminen elementtikuvienluvusta katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjolla on vakituinen työsuhde ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.