(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja – Rakennusteollisuus, Uusimaa
Porvoon Maske Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020
Porvoon Maske Oy
Porvoon Maske Oy on vuonna 1993 perustettu rakennusurakointiin sekä teollisuuden kunnossa- ja ylläpitoon keskittynyt yritys. Pitkäaikainen kokemus alalta on tehnyt yrityksestä luotettavan ja ammattinsa hallitsevan toimijan. Asiakkaille tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, korkeatasoista osaamista ja pitkäaikaisia kumppanuuksia.Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki teollisuuden kunnossapitoon liittyvät työt, kuten tuotantolaitosten prosessi- ja ulkoalueiden siivous ja pesu, tulityö- ja luukkuvartiointi sekä erilaiset seisakkityöt. Lisäksi hoidamme tuotantolaitosten lumitöitä, kiinteistöhuoltoa, vihertöitä sekä monenlaisia rakennusteknisiä töitä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hallitsee vaativammatkin erityisosaamista vaativat kunnossapidon tehtävät (esimerkiksi öljyntorjunta, maan ja veden alla suoritettavat työt).25 vuoden kokemus on tehnyt meistä nopeita ja joustavia. Henkilökuntamme on tottunut hallitsemaan isoja kokonaisuuksia, ja laajan yhteistyöverkostomme avulla löydämme aina oikeat osaajat vaadittaviin tehtäviin.Teollisuuslaitosten kunnossapitotöiden lisäksi palveluihimme kuuluvat muun muassa uudis- ja korjausrakentaminen, betonielementtituotanto, maanrakennustyöt sekä kiinteistöhuolto.Yritykselle on lisäksi myönnetty RALA-pätevyystodistus, ja se toimii työturvallisuuslakien ja – asetusten mukaisesti kaikissa toiminnoissaan.

Porvoon Maske Oy on rakentamiseen ja teollisuuden kunnossapitotöihin keskittynyt yritys, jonka toimipiste sijaitsee Kilpilahdessa. Päätoimintamme keskittyy Kilpilahden jalostamon alueelle, lisäksi teemme monipuolisia rakennustöitä Helsingin, Porvoon ja Loviisan alueella.

Etsimme nyt TYÖNJOHTAJAA rakennusurakoinnin tiimiimme. Eduksesi katsotaan verkostoitumiskyky ja halu kehittää omaa vastuualuetta. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, työhön tarttuvaa asennetta ja vakavaa suhtautumista työturvallisuuteen.

Odotamme sinulta:

  • Rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta
  • Kokemusta rakennustyömaan johdosta ja esimiestyöstä
  • Valmiutta toimia vastaavana mestarina
  • Ammattitaitoa, työmaakokemusta, kustannustietoutta sekä tietoteknistä osaamista
  • Kykyä ja halua työskennellä tiimissä ja itsenäisesti
  • Vastuullista asennoitumista työturvallisuusjohtamiseen

Vastineeksi tarjoamme sinulle erinomaisen uramahdollisuuden vakavaraisessa Porvoon Maske OY:ssä. Tuemme menestymistäsi kaikin mahdollisin tavoin. Olemme myönteisiä alakohtaisiin koulutuksiin, jotka tuovat sinulle lisäarvoa ja tukevat osaamistasi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi etuihimme kuuluu kattavan työterveyshuollon palvelut.

Jos koet sopivasi tähän työtehtävään ja tämä kuulostaa mukavalta haasteelta, niin laitathan hakemuksesi pikimmiten, positio täytetään soveltuvan kandidaatin löydyttyä.

Kysy rohkeasti lisätietoja, Liena Silen Eezy Personnel, Executive Search Consultant puh. 040 4826770 liena.silen@eezy.fi

 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Kilpilahti, Porvoo